Novi wellness luksuzi u kampu Kovačine

Živimo u svijetu u kojem ljudi neprestano traže načine da se brinu za svoje mentalno, tjelesno i duhovno zdravlje u svim aspektima života. Najbrže rastući od njih jest briga za to tijekom putovanja –takozvani wellness turizam.

Kamp Kovačine pravo je spa odmaralište, idealno mjesto za wellness turizam, i nudi bogat asortiman doživljaja opuštanja i regeneracije duha i tijela.

Nove dvije vrste sauna i nova igraonica

Udahnite duboko i uronite u spokojan svijet opuštanja u našoj novoj finskoj i infracrvenoj sauni!

Stručnjaci koji su dvadeset godina pratili zdravlje dvije tisuće sredovječnih korisnika saune otkrili su da sauna ojačava srce, ublažava depresiju lučenjem hormona endorfina i uljepšava kožu, olakšava disanje kod astme i ublažava svrbež kod psorijaze.

Dakle, potaknite ljekovite procese u svome tijelu u našim novim saunama te ostavite svakodnevni stres daleko iza sebe!

Ali to još nije sve! Odmah uz saunu nova je dječja igraonica gdje možete smjestiti djecu u mekane vreće za sjedenje da se pozabave najnovijim igrama na PlayStationu i oboje svoju najdražu bojanku, dok vi topite sve odvećno iz tijela u susjednoj prostoriji.

Dječja natkrivena igraonica, kamp Kovačine, Cres

Dječja natkrivena igraonica, kamp Kovačine, Cres

Odaberite svoju naj masažu

Prepustite se našim maserima i terapeutima te ponesite sa sobom čarobne osjećaje iz našeg natkrivenog masažnog prostora za opuštanje s prekrasnim pogledom na more i netaknutu prirodu. Odaberite svoju omiljenu masažu tijela iz naše bogate ponude: relax masaže, klasične, sportske, antistres masaže, limfne drenaže, tretmane njega ruku i stopala: manikuru i pedikuru, a naša je posebnost i mogućnost fizikalne terapije kod profesionalnog terapeuta.

The mobile masseur, kamp Kovačine, Cres

The mobile masseur, kamp Kovačine, Cres

Oporavite se kroz jogu i pilates

Joga i pilates su dva najpopularnija oblika vježbanja u svijetu i oba su posljednjih godina doživjela porast popularnosti. Što bi moglo biti bolje od kombinacije opuštajućeg odmora s intenzivnim treninzima joge i pilatesa koji izvode naši treneri? Kamp Kovačine nudi vam tu kombinaciju luksuza i avanture.

Aktivirajte se u unutarnjem i vanjskom fitnessu

Ako smatrate da je napokon kucnuo taj čas i da vas već lagano pere susramlje od vječitog „sutra ću stvarno”, kamp Kovačine savršen je za one koji žele doći u formu dok su na odmoru – možete odabrati vanjski ili unutarnji fitness s bezbrojnim mogućnostima vježbanja.

Unutarnji fitness, kamp Kovačine, Cres

Unutarnji fitness, kamp Kovačine, Cres

Bicikliranje i trčanje

Imamo putove, imamo putiće, a imamo i bicikle na iznajmljivanje – izložite se prirodnim silama i otiđite na krstarenje po bespuću naše pitome divljine, razgledajte naša čuda prirode na nogama ili biciklima te postanite vječita djeca u potrazi za terapijskom prirodom. Vaše će vam tijelo biti zahvalno.

Zdrava prehrana uz pratnju Duo Acustic na novoj platformi

Prekrasan kamp Kovačine u svom centru ima sjajan restoran u kojem se možete fino najesti – uz velik izbor fileića i brutalno mekih goveđih obraza, a s pogledom na more. A odmah uz njega (rezervirajte si svaki utorak i četvrtak) još nešto bolje! Smjestite se uz zalazak sunca na najbolje mjesto između mora i zvučnika – započinje naša famozna gril fešta! Dignite prvi ruku za frišku ribu – ili radije naslonite uz kapulu neki ćevap.

Meditacija na novoj popločenoj platformi uz more

Transcendirajte svoje tijelo prirodnom i laganom tehnikom dubokog odmaranja, koja eliminira ukorijenjene stresove iz tijela, a to od ove godine možete raditi i na novoj platformi uz more popločenoj kamenjem. Neće vam više smetati kamenčići ispod vašeg levitirajućeg suncem obasjanog tijela dok u sebi pokušavate uravnotežiti sva četiri elementa. Svoj savršen položaj od sada ćete pronaći za tren oka!

A za tren oka smo i mi vama na usluzi, ne bi li vaš Wellbeing bio savršen!

Meditacija u kampu Kovačine, Cres
Meditacija u kampu Kovačine, Cres