Bazenski kompleks

Mislili smo na sve

Prepustite se opuštajućim trenucima na novo izgrađenom, modernom kompleksu bazena u sklopu kampa Kovačine. Dok upijate zrake sunca na ležaljkama sunčališta, naši će Vas konobari rado uslužiti osvježavajućim pićem iz Pool bara.

Zasitite li se slane vode i nepredvidljivog mreškanja mora, uživati ćete u našem bazenu površine 390m2 i dubine 1.4 metara. Za naše najmlađe, osigurali smo poseban dječji bazen površine 110m2 i dubine 0.5 metara. Tobogan u dječjem bazenu najmlađim će gostima osigurati sate zabave, dok će Vama pružiti trenutke odmora i relaksacije dok svejedno imate sigurnost nadziranja djece sa sunčališta.

Ali to još nije sve! Tu je i nova je dječja igraonica gdje možete smjestiti djecu u mekane vreće za sjedenje da se pozabave najnovijim igrama na PlayStationu i oboje svoju najdražu bojanku.

Svoju fitness rutinu ne morate napustiti samo zato što ste na odmoru. Uz bazenski kompleks, tu je i fitness dvorana opremljena svemu što Vam može biti potrebno za trening i rekreaciju. Poslije treninga neka sauna bude vaše mjesto regeneracije. Na raspolaganju su vam dvije saune, finska i infracrvena sauna.

KARAKTERISTIKE BAZENA
  • Veliki bazen površine 390 m2 i dubine 1,4 metara,
  • Dječji bazen površine 110 m2 i dubine 0,5 metara, oba punjena slatkom vodom,
  • Sunčalište sa ležaljkama,
  • Bar “Pool“,
  • Fitness dvorana

Recenzije

O nama – iz perspektive gostiju

Kovacine. Mirno, uredno, bez obzira koji tip smještaja birate. Plaže sjajne, šetnice duge i predivne… idealno mjesto za odmor

Slavica Bakić
Hrvatska

Odlican izbor za ljetovanje..preporuka svima u otkrivanju neceg lijepog..

Darko Vukadin
Hrvatska

Kamp ima sve sto je potrebno za djecu! Plaže su predivne. Šetnicom uz more do Cresa je deset minuta! Preporučam

Danijela Varda Mečev 
Hrvatska

Sve o kampu Kovačine – na jednom mjestu.

Preuzmite digitalnu brošuru, prelistajte našu ponudu i dopustite da Vam fotografije dočaraju barem dio otočne atmosfere.
Digitale brochure - Kamp Kovačine, Het eiland Cres

 PDF | 6.5 MB

Newsletter

Što je novo na otoku Cresu
i u našoj ponudi?

Strast je gorivo koje nas potiče da budemo bolji. Promatramo i pratimo Vaše želje i sugestije, te kontinuirano radimo na širenju naše ponude s ciljem da Vam kamp Kovačine postane dom daleko od doma, a naše osoblje druga obitelj.

Preplatite se na naš newsletter kako biste saznali što se događa na otoku Cresu te kakve smo nove i zanimljive sadržaje osmislili za Vas.