Kamp Kovačine – Adac Superplatz 2024

VELIKO PRIZNANJE: Kampu Kovačine, koji posluje u creskoj tvrtki Cresanka d.d., na gala događaju PiNCAMP GALA 2024., koji se održava uoči sajma CMT u Stuttgartu, dodijeljeno je prestižno priznanje “ADAC Superplatz 2024”, čime se uvrstio na poziciju europskih lidera u kamping industriji – najbolji od najboljih.

Kampu Kovačine na gala događaju PiNCAMP GALA 2024.dodijeljeno je prestižno priznanje „ADAC Superplatz 2024”

Kampu Kovačine na gala događaju PiNCAMP GALA 2024.dodijeljeno je prestižno priznanje „ADAC Superplatz 2024”

Njemački ADAC (Allgemeiner Deutscher Automobil-Club) najjači je njemački i europski autoklub s više od 20 milijuna članova.

ADAC Superplatz najviša je nagrada kvalitete koju ADAC u suradnji s PiNCAMP-om, portalom za kampiranje, već tradicionalno jednom godišnje dodjeljuje najboljim europskim kampovima, koji su ostvarili ocjenu 5 od mogućih 5, a ocjene se odnose na sljedeću turističku sezonu. Inspektori ADAC-a redovito putuju diljem Europe kako bi pronašli najljepše i najbolje kampove.

Kampovi s takvim priznanjem ne samo da moraju zadovoljiti stroge kriterije ADAC-a, nego i subjektivnu predodžbu gostiju kampa. Kriteriji za ocjenjivanje kampova nisu tajna. Broj i kvaliteta sanitarnih čvorova, opremljenost i održavanje prostora, mogućnosti za kupovinu i objedovanje, kao i aktivnosti za slobodno vrijeme i kupanje kriteriji su koji su uključeni u ocjenu. Smjernice za ocjenjivanje redovito pregledava sam ADAC, tako da su aktualni trendovi i razvoj u sektoru kampiranja uvijek uključeni u ocjenjivanje. Ako kamp zadovoljava najviše standarde, može se zvati „ADAC Superplatz”.
Oznaka je to kojom jamčimo savršen odmor našim gostima, od ukupnosti sadržaja, animacije, uvjeta za kamping i boravak obiteljima kojima se nude sadržaji za djecu i sve generacije, čistoće, sigurnosti i svega ostalog. Mali broj kampova u Europi ulazi u ovaj izbor.

Uz raznoliku ponudu kampa, koja je upotpunjena premium i superior parcelama i novim superior mobilnim kućicama, novim sadržajima, sveobuhvatnim animacijskim programom, kamp Kovačine nagrađen je i zbog kvalitetnog upravljanja, na ekološki osviješten način, što je rezultiralo organizacijom velikog broja aktivnosti usmjerenih na otkrivanje i istraživanje ljepota otoka Cresa i njegova okoliša. O zaštiti okoliša i održivosti govori se kroz ekokazališta, ekoradionice, edukativno čišćenje plaža s djecom i korištenje električnih vozila. Stoga se gosti ne moraju odreći udobnosti i usluge – to se ovdje odvija u skladu s prirodom.