Naša misija

Filozofija grupacije CRESANKA počiva na jednostavnoj ali moćnoj ideji – omogućiti Vam bijeg od svakodnevice u prirodu koja oporavlja te postati Vaša oaza mira, zdravlja, dobrog osjećaja i autohtonog iskustva.

Nova dimenzija življenja

Aktivacijom svih osjetila i uranjanjem u prirodnu i zdravu okolinu, pružamo Vam opuštajuću i stimulirajuću atmosferu – savršen spoj ugode i autohtonog creskog izričaja. Stalnim radom, učenjem i nadopunjavanjem usluga stremimo prema tome da postanemo Vaša eco-friendly oaza u kojoj je sve podređeno očuvanju prirodnih resursa, čovjekovog zdravlja i dobrog osjećaja u cilju aktivacije svih ljudskih osjetila.

Dopustite da Vam kroz svoje programe ponovno otkrijemo ljepote nepresušnog vrela kreativnosti prirode koja nas okružuje. Osjetite opuštenu predvidivost gibanja naše flore i faune. Pogledajte ono što Vas okružuje novim očima i dodajte novu dimenziju svom življenju stimuliranjem svojih osjetila kroz boravak u prirodi.

Naše vrijednosti

Različitost – Što nas čini drugačijima? Svoj rad baziramo na vrhunskoj kvaliteti temeljenoj na prirodnim resursima i integriranosti autohtonih detalja u Vaš doživljaj.

Želja za učenjem – Naši zaposlenici kontinuirano i predano nadopunjuju svoja znanja i informiranost, certificiraju se te na taj način osiguravaju edukativnu, proaktivnu i cjelovitu uslugu gostu. Želimo biti prepoznati kao visoko kvalitetna, referentna destinacija za prirodan, zdrav, autohton i personaliziran doživljaj gosta.

Posvećenost – Tu smo zbog Vas. Naša filozofija uključuje promoviranje konstruktivnog dijaloga i win-win pristupa. Svatko je u CRESANKA D.D. uvijek na raspolaganju za izražene i neizražene potrebe i očekivanja Vas – našeg gosta – osiguravajući autentičnu brigu, predanost i prilagođen stručan savjet.

Toplina, empatija i osobni dodir krase svaku ljudsku interakciju i svaki zaposlenik CRESANKA D.D. sluša i onda kada mu se nitko ne obraća. Naš proces okrenut gostu osigurava da naši gosti ne koriste isključivo naše usluge. Oni nam pomažu da ih nadogradimo.

Strast – CRESANKA D.D. je agilna tvrtka koja je spremna prilagoditi se specifičnom trenutku. Strast je gorivo koje nas potiče biti bolji. Cijenimo odlučnost, entuzijazam i osjećaj urgentnosti. Inspirirani smo jer vjerujemo u ono što radimo i posjedujemo stav da je sve moguće.

Timski rad – CRESANKA D.D. je mjesto gdje su timski rad i iskren odnos prisutni u svakoj ljudskoj interakciji. Želimo kreirati okolinu koja je obzirna, tolerantna, uslužna i poduzetna. Naši djelatnici iskazuju zahvalnost, interes i poštovanje. Podupiremo različitost ideja, stavova i interesa. Umjesto fokusiranja na ono što je bilo loše, mi nalazimo rješenja, prikupljamo kolektivnu pamet, te odlučno i sinergijski djelujemo.

Osoban dodir za sasvim posebno iskustvo

Iskustvo naših gostiju počiva na korištenju prirodnih osnova same lokacije, autohtonosti creske kulturne baštine, a sve kako bi se osigurala jedinstvena usluga, uz prepoznatljiv stil, dizajn uz neupitnu sigurnost i udobnost gosta.

U sve što činimo unosimo osoban dodir, a naš osoban pristup svakom gostu čini da se osjeća ugodno, prihvaćeno, prepoznato i ispunjeno. Svojom iskrenošću i brižnošću trudimo se evocirati kod Vas osjećaj doma jer to je naša svrha – postati Vaš dom i zajednica kojoj ćete se uvijek iznova rado vraćati. Pomno osluškujemo Vaše sugestije, primjedbe i zapažanja kako bismo Vaše iskustvo boravka kod nas učinili čim personaliziranijim, kako bismo nadmašili Vaša očekivanja i pobrinuli se da se kući vratite s paletom trenutaka za pamćenje.

Naš tim daje bez rezerve i od srca, aktivno osluškuje Vaše izražene i neizražene potrebe i želje, pojednostavljuje Vaš život za vrijeme Vašega boravka kod nas i nakon te Vas iznenađuje i pomaže Vam da iznenadite sami sebe.