> Kamp je otvoren do 20.10.2021. <

EARLY BOOKING POPUST

U nadolazećoj sezoni u kampu Kovačine imamo „EARLY BOOKING“ popust!

Paket Strast za avanturom

Začinite svoj odmor dozom adrenalina i upoznajte sve čari koje krije otok Cres u šest dana ispunjena adrenalinskim doživljajima. Dopustite da Vam netaknuta priroda otoka oduzme dah!
Pronađite svoju oazu avanture u multisport tjednu.

Paket Safari creskom prirodom

Doživite osjećaj slobode otočkoga iskustva osmišljenog po Vašoj mjeri i upoznajte sve čari koje krije otok Cres u četiri dana ispunjena adrenalinskim doživljajima. Iskusite avanturu koji otok pruža izvan centra sezone i pridružite nam se na ovom kratkom, ali revitalizirajućem, putovanju iz svakodnevice u otočku divljinu.
Pobjegnite od svakodnevnice i istražite otok Cres.

Safe Travel & Safe stay in Croatia

Kamp Kovačine je dobio oznaku Safe Travel (kreirana od strane WTTC) i Safe stay in Croatia (nacionalnu oznaku sigurnosti), kako bi pomogao putnicima u identificiranju odredišta i tvrtki širom svijeta koje su usvojile globalne zdravstvene i higijenske standarde.


O projektu:
Siguran boravak u Hrvatskoj nacionalna je oznaka sigurnosnih protokola u turizmu i ugostiteljstvu pokrenuta 2021. godine. Dodjeljuje se dionicima u sektoru turizma od strane Ministarstva turizma i sporta. Istaknuta oznaka Safe stay in Croatia informira posjetitelje da turistički objekt posluje prema trenutnim preporukama Svjetskog vijeća za putovanja i turizam (WTTC) i Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo. Uvođenjem ove oznake kamp Kovačine stavlja sigurnost posjetitelja na prvo mjesto.


Oznaku Safe travel razvio je WTTC uz pomoć svojih članova, zdravstvenih stručnjaka i UNWTO-a kao prvi svjetski sigurnosni pečat za sektor putovanja i turizma, posebno dizajniran za borbu protiv COVID-19.

Koronavirus - preporuke

Dragi gosti,
Vaša sigurnost, kao i sigurnost svih partnera i zaposlenika, na prvom su nam mjestu.
Budno pratimo situaciju s COVID-19, sve savjete i preporuke nadležnih zdravstvenih organizacija te držimo mjere predostrožnosti kako bismo vam osigurali što sigurniji boravak u kampu Kovačine.
Procedure su nastale na temelju preporuka Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, a ažurirat će se u skladu s promjenama situacije, odnosno u skladu sa smjernicama WHO-a i Vlade Republike Hrvatske.
Želimo vam siguran i veseo odmor.

EKSKLUZIVNE PONUDE!

EKSKLUZIVNE PONUDE samo za direktne rezervacije!

GRATIS TRAJEKT!

7=6, 14=12 NOĆI!

https://bit.ly/2Rm20V3

BAZENSKI KOMPLEKS

Zadovoljstvo nam je objaviti otvorenje bazena za petak, 5. srpnja 2019. u 10 sati.

Novi tip mobilnih kućica

Postavljena nova vrsta mobilne kućice, tip TREND pogodne za 2 osobe s mogućnošću razvlačenja velikog kauča za 2 djece u dnevnom boravku. Površina 19 m2.

ECOBNB

Kamp Kovačine se pridružio ECOBNB-u - novoj, jedinstvenoj, ekološkoj platformi u potpunosti posvećenoj boravku u ECO-friendly objektima.

Ecobnb izdvaja eko turističku ponudu i povezuje okolišno odgovorne domaćine s putnicima u potrazi za mirom, čistim zrakom, netaknutom prirodom, tradicijom i upoznavanjem lokalnog načina života sve kroz prizmu smanjenja ugljičnog otiska turizma na okoliš.

ADAC-Tipp 2021

Kamp Kovačine dobitnik je ADAC-ove "Tipp 2021" oznake te ocijenjen s 4,5 zvjezdice (od mogućih 5).

Plava zastava 2018

Priznanje kampu Kovačine za najuspješnije organiziran projektni dan Plave zastave za 2018 godinu.

VETERINAR U KAMPU

Veterinar je za Vaše ljubimce dostupan u kampu, iza recepcije, svaki ponedjeljak i četvrtak od 11:30 do 13:00 sati.

PAMETNA KLUPA U KAMPU!

Postavili smo solarnu klupu u kampu! Opremljena je s dva USB priključka i bežičnim punjačem mobitela. Ima pristup Wi-Fi mreži i svijetli tijekom noći. I sve to pomoću solarne energije, čiste energije...

Plava zastava

Plaža kampa nagrađena je priznanjem Zaklade za odgoj i obrazovanje za okoliš (FEE) za 15 godina sudjelovanja u međunarodnom ekološkom programu zaštite okoliša mora i obalja - Plave zastave.

AAA certifikat zlatne bonitetne izvrsnosti

Tvrtki Cresanka d.d. dodijeljena je zlatna bonitetna ocjena AAA sukladno međunarodnom sustavu ocjenjivanja boniteta tvrtke Bisnode.

ADAC kamping kartica 2018

Gosti koji posjeduju ADAC Camping karticu uživaju posebnu ADAC CampCard cijenu od 19,10 € (2 odrasle osobe + 1 standard parcela) u periodu od 23.03. do 06.05., te od 29.09. do 14.10.2018.

ANWB erkend 2017, 2018

Preporuka nizozemskog kamping vodiča ANWB za kamp Kovačine.

Turistički cvijet - Kvaliteta za Hrvatsku 2016

1. mjesto najboljih kampova u kategoriji eko kampova Hrvatske

ISO 14001:2004

Kamp Kovačine je ponosni vlasnik certifikata za sustav upravljanja okolišem prema normi ISO 14001: 2004

Novo igralište u Kampu Kovačine

Novo igralište u kampu Kovačine. Zabavite se!

Novo renovirani restoran Kovačine

Posjetite nas u novo obnovljenom restoranu Kovačine!

Igralište za pse

Novo u ponudi kampa - igralište za pse (50 m iza recepcije) !

ECOCAMPING

Kamp Kovačine ponosni je vlasnik Ecocamping certifikata koji pokazuje da se kamp zalaže za okoliš i kvalitetu te promiče održivi kamping turizam.

 

NOVO! PEKARA U KAMPU!

Novootvorene pekare "Panin" i "Fritula u kojima svakodnevno možete kupiti svježe pekarske proizvode.